Sanatate

 

Apa alcalina

Apa alcalina - neutralizează reziduurile acide din corpul omenesc şi le lichefiază pentru a fi eliminate de către organele excretoare. Un exemplu care ne ajută să înţelegem acest lucru ar fi grăsimea de pe mâini după ce spălăm carnea. Aceasta grăsime nu poate fi îndepărtată cu apa de la robinet. Avem nevoie de un săpun pentru a lichefia grăsimea şi a ne curăţa pielea. Grăsimea este acidă şi săpunul este alcalin. Ne spălăm corpul la exterior îndepărtând murdăria, dar neglijăm complet murdăria din interior.

Apa alcalina - nu are valoare nutriţională sau de medicament dar, are uimitoarea capacitate de a neutraliza şi lichefia deşeurile acide pentru a putea fi eliminate din organism, păstrând alcalinitatea acestuia - deci sănătatea şi starea de bine.
Aproape toţi oamenii suferă, din cauza greşelilor de alimentaţie şi a poluării mediului, de o aciditate crescută în corp. Hrana pe care o consumăm arde împreună cu oxigenul din celule pentru a produce energie. Din cauza arderilor deficitare, hrana se transformă în reziduuri acide, pe care corpul le elimină, în parte, prin urină, respiraţie şi transpiraţie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sânge şi în ţesuturi.

 

Surplusul de grăsime e unul din cele mai comune moduri de stocare a acizilor.
O cura de slăbire trebuie întotdeauna să înceapă cu procesul de alcalinizare. Fără alcalinizare, fluidele corporale nu vor putea dizolva grăsimea.
Anumite alimente cum ar fi carnea, produsele lactate, prăjelile, conservele sau combinarea greşită a acestora (cum ar fi: carne + cartofi; brânză + pâine, etc.) determină crearea condiţiilor pentru acidoză. Lichidele cum sunt: cafeaua, băuturile alcoolice sau acidulate creează, deasemenea, aciditate in corp. Conform experimentelor făcute de Sang Whang, autorul cărţii „Inversarea procesului de îmbătrânire", pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 32 pahare de apă obişnuită.
Când vom înţelege că bolile degenerative ale adulţilor sunt cauzate de acumulările de deşeuri acide, nu va mai fi nici un dubiu că utilizarea apei alcaline ne îmbunătăţeşte sănătatea. Pentru a duce o viaţă lungă, mai întâi trebuie să eliminăm deşeurile acide din corpul nostru.

 

Scagiu.ro - distributie de apa alcalina Aquavia si Perla Moldovei pentru sanatatea ta si a familiei tale

Despre noi

despre noi

Sacagiu.ro

Reprezinta o echipa de oameni tineri care impartasesc dorinta de a oferi oamenilor cea mai buna apa existenta pe piata, seriozitate si servicii de calitate.

 

Pentru noi, apa pe care o bem reprezinta un aspect deosebit de important al unei vieti sanatoase, din acest motiv, oamenii care aleg sa colaboreze cu noi ne devin prieteni si parteneri in demersul nostru de a livra picaturi de sanatate.

Sacagiu.ro va ofera apa alcalina Aquavia, Perla Moldovei si Gorna Bania

Parteneri

Blog

  • sacagiu.ro aduce AQUAVIA în casele dumneavoastră

    La sacagiu.ro încercăm în permanență să îmbogățim și să îmbunătățim oferta de produse din portofoliul nostru. Pe această cale, vă anunțăm cu bucurie că mulțumită colaborării recent încheiate, pe sacagiu.ro veți putea găsi încă o marcă de apă alcalină, anume AQUAVIA cu pH 9.4....
  • Potențialele beneficii ale consumului apei alcaline cu pH 8.8 în tratamentul refluxului

    La nivel celular, pepsina este fundamentală pentru mecanismul fiziologic al refluxului gastroesofagian și deși originea afecțiunii laringelui în refluxul laringofaringian diferă de originea afecțiunii esofagului în refluxul gastroesofagian, amândouă afecțiunile sunt cauzate de pepsină care are nevoie de acid pentru activare. ...
  • Conexiunea dintre consumul apei alcaline, echilibrul acizilor grași și o hidratare mai bună

    Numeroase studii au fost efectuate pentru a demonstra efectele benefice ale apei alcaline. Dintre acestea vom exemplifica un studiu menit să determine dacă un consum al apei alcaline poate îmbunătăți echilibrul acizilor grași din corp și nivelul de hidratare al adulților, fără a modifica alte obiceiuri din stilul acestora de viață....

Mai multe articole

Formular de contact

Contact

Strada Jean Steriadi, Nr. 27, Bl. I15,
Sc. 5, Ap. 180, Bucuresti

0725.689.941

contact@sacagiu.ro
vanzari@sacagiu.ro

Sacagiu Facebook